PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
nr 538
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 538
artykuł:
Wizerunek a pozycjonowanie przedsiębiorstwa
(
Altkorn J.
), s. 7-16
artykuł:
Instrumenty marketingu w sektorze usług
(
Bartakova G.
), s. 17-27
artykuł:
Specyfika marketingu w instytucjach non-profit sektora publicznego
(
Cibakova V.
), s. 29-35
artykuł:
Rodzaje strategii dystrybucji
(
Czubała A.
), s. 37-45
artykuł:
Analiza konkurentów
(
Dado J.
), s. 47-61
artykuł:
Mechanizm organizacji taktićeskogo marketingovogo vozdejstvija
(
Derżak N. A.
), s. 63-66
artykuł:
Założenia i rozwój techniki portfelowej Bostońskiej Grupy Konsultingowej
(
Hadrian P.
), s. 67-89
artykuł:
Rola public relations w kreowaniu wizerunku banku
(
Jonas A.
), s. 91-103
artykuł:
Marketingowe wykorzystanie poczty elektronicznej
(
Kuziak M.
), s. 105-117
artykuł:
Nekotorye voprosy tovarnoj politiki predprijatij w sovremennych uslovijach
(
Ljapin Z. F.
), s. 119-124
artykuł:
Telemetria : pomiar widowni telewizyjnej - podstawa wyceny czasu reklamowego
(
Maryńczak R.
), s. 125-135
artykuł:
Marketingowy profil strategiczny firm z kapitałem rodzimym i zagranicznym (analiza porównawcza w świetle wyników badań)
(
Rawski M.
), s. 137-150
artykuł:
Opyt organizacii marketingovoj dejatel'nosti na predprijatijach legkoj promyslennosti Ukrainy
(
Resetnikova I. L.
), s. 151-155
artykuł:
Marketingowe właściwości wydawnictw fonograficznych
(
Smoleń T.
), s. 157-165
artykuł:
Uniwersytet i ISO 9000
(
Styk O.
), s. 167-174
artykuł:
Marketingovye issledovanija rynka chlebobulocnych izdelij Luganskogo Regiona
(
Zablodskaja I. V.
), s. 175-180
artykuł:
Wpływ czynników kulturowych na projektowanie produktu w marketingu międzynarodowym
(
Żbikowska A.
), s. 181-190
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.