PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
nr 3 (10)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (10)
artykuł:
Porównanie zawartości kadmu i ołowiu w mleku różnych gatunków zwierząt
(
Bakuła S.
,
Pietrzak-Fiećko R.
,
Tońska E.
,
Gałgowska M.
,
Miciński J.
), s. 9-17
artykuł:
Ekologiczne aspekty produkcji oraz stosowania biodiesla
(
Dąbrowski W.
,
Bednarski W.
), s. 18-34
artykuł:
Instrumentalny test analizy profilu tekstury w badaniu jakości wybranych produktów spożywczych
(
Dolik K.
,
Kubiak M. S.
), s. 35-44
artykuł:
Skrobia modyfikowana typu OSA w mikrokapsułkowaniu lipidów metodą suszenia rozpyłowego - stan badań
(
Domian E.
,
Świrydow E.
,
Cenkier J.
), s. 45-61
artykuł:
Ocena metod oznaczania zawartości kwasu foliowego i folianów w sokach owocowych
(
Gujska E.
,
Czarnowska M.
,
Michalak J.
), s. 62-69
artykuł:
Mycie w systemie CIP wybranych elementów instalacji przesyłowych
(
Mierzejewska S.
,
Diakun J.
,
Piepiórka-Stepuk J.
,
Zając M.
), s. 70-79
artykuł:
Znakowanie żywności pod względem wartości antyoksydacyjnej
(
Olędzki R.
), s. 80-91
artykuł:
Wykorzystanie pseudozbóż do wytwarzania piwa bezglutenowego
(
Podeszwa M.
), s. 92-102
artykuł:
Wpływ kształtu otworu wlotowego kadzi wirowej na formowanie się stożka osadu zastępczego
(
Sterczyńska M.
,
Jakubowski M.
,
Poreda A.
), s. 103-113
artykuł:
Współczesne opakowania dla przemysłu żywnościowego
(
Sykut B.
,
Kowalik K.
,
Droździel P.
), s. 114-121
artykuł:
Właściwości odżywcze i funkcjonalne oraz zastosowanie kazeinianów w przetwórstwie spożywczym
(
Szpendowski J.
,
Siemianowski K.
), s. 122-138
artykuł:
Informacja o podręczniku pt. Technologia wędzenia żywności pod redakcją Edwarda Kołakowskiego
(
Duda Z.
), s. 139-140
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.