PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
nr 526
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 526
artykuł:
Zawartość wybranych pierwiastków w surowym mleku kozim
(
Kudełka W.
), s. 5-9
artykuł:
Badanie nad jakością wybranych olejów jadalnych oraz szybkością ich starzenia w warunkach modelowych w zależności od rodzaju materiału opakowaniowego
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 11-19
artykuł:
Zawartość metali w pieczarce uprawnej
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 21-25
artykuł:
Badanie fizykochemicznych parametrów jakości wybranych miodów nektarowych
(
Popek S.
), s. 27-32
artykuł:
Czynniki kształtujące skład chemiczny mięsa i tłuszczu jagniąt
(
Kędzior W.
), s. 33-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.