PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Studia Ekonomiczne Regionu Łódzkiego
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
nr 7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 7
artykuł:
Wybrane aspekty planowania w małym przedsiębiorstwie
(
Stawasz E.
), s. 13-22
artykuł:
Planowanie oraz implementacja zmian organizacyjnych w przedsiębiorstwie
(
Niedźwiedź S.
), s. 23-32
artykuł:
Zmiany organizacyjne i strategie rozwoju we współczesnych przedsiębiorstwach spółdzielczych
(
Mierzwa D.
), s. 33-45
artykuł:
Możliwości rozwoju przedsiębiorstw poprzez realizację strategii co-brandingu
(
Grębosz M.
), s. 47-52
artykuł:
Kreowanie strategii miasta Lublin w oparciu o potencjał akademicki
(
Sitko W.
,
Mieszajkina E.
), s. 53-62
artykuł:
Jakość zarządzania strategicznego w MSP a odporność firm na kryzys
(
Zelek A.
), s. 65-77
artykuł:
Efektywność antycypacyjnego zarządzania w kontekście zapobiegania kryzysom wzrostu
(
Czarnecki M.
), s. 79-92
artykuł:
Rola znormalizowanych systemów w zarządzaniu ryzykiem
(
Zapłata S.
), s. 93-101
artykuł:
Charakterystyka i znaczenie ryzyka w sektorze nieruchomości komercyjnych
(
Różańska-Bińczyk I.
,
Wojsa A.
), s. 103-116
artykuł:
Opcje wsteczne w zarządzaniu ryzykiem - charakterystyka instrumentu
(
Dziawgo E.
), s. 117-130
artykuł:
Eksploracja procesów
(
Gontar B.
,
Gontar Z.
), s. 133-144
artykuł:
Dedykowane systemy produkcyjne (xps)
(
Dudek M.
), s. 145-157
artykuł:
Zastosowanie zintegrowanego systemu dostaw w zarządzaniu przedsiębiorstwem
(
Zimon G.
), s. 159-166
artykuł:
Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem pracy w aspekcie wymagań prawnych
(
Boczkowska K.
,
Niziołek K.
), s. 167-183
artykuł:
Wdrożenie systemu informatycznego wspomagającego zarządzanie zintegrowanym systemem zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem i higieną pracy w przedsiębiorstwie produkcyjnym
(
Podgórska M.
), s. 185-192
artykuł:
Wybrane determinanty zarządzania jakością w przemyśle spożywczym
(
Kielesińska A.
), s. 193-208
artykuł:
Wykorzystanie wybranych narzędzi gospodarki elektronicznej do wspomagania realizacji usług medycznych w zamkniętych zakładach opieki zdrowotnej
(
Wielicka K.
), s. 211-222
artykuł:
Rola audytu wewnętrznego i kontroli zarządczej w zarządzaniu organizacjami typu - uczelnia wyższa
(
Wiśniewska M.
), s. 223-236
artykuł:
Ocena systemu CRM i oprogramowania BS4 w małym przedsiębiorstwie
(
Domagalska-Grędys M.
), s. 237-253
artykuł:
Tradycja i nowoczesność w zarządzaniu małymi przedsiębiorstwami Lubelszczyzny
(
Mieszajkina E.
), s. 255-266
artykuł:
Bariery w zarządzaniu jakością w gospodarstwach rolnych branży mleczarskiej
(
Walaszczyk A.
,
Grzesiak I.
), s. 267-279
artykuł:
Podejście zasobowe w badaniach nad przedsiębiorczym rozwojem organizacji: koncepcja i konsekwencje metodologiczne
(
Gabryś B. J.
), s. 283-293
artykuł:
Paradoksy efektywności organizacyjnej
(
Ziębicki B.
), s. 295-307
artykuł:
Znaczenie informacji w cybernetyce systemów zarządzania
(
Wiśniewski Z.
,
Wiśniewska M.
), s. 309-317
artykuł:
Metody ilościowe w naukach o zarządzaniu
(
Staniec I.
), s. 319-336
artykuł:
Modelowanie dyskretne w zarządzaniu
(
Mospan A.
,
Marczak M.
), s. 337-348
artykuł:
Metoda studium przypadku - egzemplifikacja wykorzystania w naukach o zarządzaniu
(
Matejun M.
), s. 349-366
artykuł:
Z doświadczeń konkursów na stanowiska kierownicze w sektorze MPS. Studium przypadku
(
Czekaj J.
), s. 369-384
artykuł:
Analiza amerykańskiej i europejskiej koncepcji zarządzania projektami
(
Kaczorowska A.
), s. 385-400
artykuł:
Istota i znaczenie zewnętrznych źródeł finansowania we wsparciu rozwoju podmiotów gospodarczych
(
Makarska-Cynk M.
), s. 401-410
artykuł:
Kreowanie eko-wartości w łańcuchu dostaw
(
Bałon M.
), s. 411-421
artykuł:
Podnoszenie jakości usług poprzez działania marketingowe w przedsiębiorstwach transportowych
(
Mrozik M.
), s. 423-437
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.