PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
z. 73, nr 1058
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 73, nr 1058
artykuł:
Evaluation of Yeast Cell Vitality using Different Fluorescent Dyes
(
Kręgiel D.
,
Berłowska J.
), s. 5-14
artykuł:
The Study of Interactions between Ibuprofen and Bovine Serum Albumin
(
Jasińska A.
,
Ferguson A.
,
Mohamed W. S.
,
Szreder T.
), s. 15-24
artykuł:
Determination of Chromium in Cocoa Products
(
Turek M.
,
Sykuła-Zając A.
,
Jabłońska J.
,
Itria Pilo M.
,
Noce A.
,
Spanu F.
), s. 25-32
artykuł:
Lavender Oil - Flavouring or Active Cosmetic Ingredient?
(
Sabara D.
,
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 33-41
artykuł:
Zastosowanie spektrofotometrii uv-vis do oznaczenia rozpuszczalności chlorowodorku bupiwakainy
(
Sykuła-Zając A.
,
Zdziarska P.
), s. 43-59
artykuł:
Synteza 3- oraz 4-pirydyloanalogów wybranych acyklicznych terpenów - właściwości sensoryczne i aktywność przeciwdrobnoustrojowa
(
Jabłońska A.
,
Świtakowska P.
,
Bonikowski R.
,
Kunicka-Styczyńska A.
,
Kula J.
), s. 61-72
artykuł:
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na zawartość poloifenolii właściwości przeciwutleniające liofilizowanej aronii
(
Misiak M.
,
Irzyniec Z.
), s. 73-81
artykuł:
Collagen Hydrolysates as a New Diet Supplement
(
Dybka K.
,
Walczak P.
), s. 83-92
artykuł:
Typy i struktura białka kolagenowego
(
Banaś M.
,
Pietrucha K.
), s. 93-103
artykuł:
Charakterystyka zanieczyszczeń występujących w spirytusach surowych
(
Stanisz M.
,
Sapińska E.
,
Pielech-Przybylska K.
), s. 105-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.