PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3(11)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3(11)
artykuł:
Piwo dawniej i dzisiaj
(
Boss J.
), s. 5-10
artykuł:
Badanie wybranych właściwości mechanicznych i chemicznych korzeni buraków cukrowych
(
Gorzelany J.
,
Matłok N.
), s. 11-14
artykuł:
Wybrane aspekty innowacyjności oraz zasad i procedur opracowywania nowego produktu spożywczego
(
Panasiewicz M.
,
Mazur J.
,
Nadulski R.
,
Zawiślak K.
,
Sobczak P.
), s. 15-19
artykuł:
Konstrukcyjne podwyższanie wydajności wielotarczowych rozdrabniaczy ziaren zbóż
(
Sadkiewicz J.
,
Flizikowski J.
), s. 20-24
artykuł:
Wpływ wielkości frakcji otrąb pszennych na jakość granulatu
(
Zawiślak K.
,
Sobczak P.
,
Mazur P.
,
Nadulski R.
,
Starek A.
), s. 25-28
artykuł:
Katedra Organizacji I Inżynierii Produkcji Wydziału Inżynierii Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
(
Wojdalski J.
), s. 29-31
artykuł:
Rodzaje norm
(
Diakun J.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.