PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
nr 834
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 834
artykuł:
Pochodzenie towarów
(
Cichoń Z.
,
Woźniak-Słota M.
), s. 5-37
artykuł:
Znaczenie tłuszczu w żywieniu człowieka
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 39-53
artykuł:
Badania preferencji konsumenckich dotyczących spożywania serów twarogowych i podpuszczkowych
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 55-68
artykuł:
Charakterystyka żywności o obniżonej wartości energetycznej
(
Kudełka W.
,
Jachna D.
), s. 69-96
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w związku z zastosowaniem organizmów modyfikowanych genetycznie
(
Popek S.
,
Podgórska A.
), s. 97-107
artykuł:
Próba oceny wpływu produkcji paliw z surowców roślinnych na sytuację polskiego sektora rolno-spożywczego
(
Popek S.
,
Filip A.
), s. 109-119
artykuł:
Przeobrażenia na rynku żywności ekologicznej w Polsce
(
Miśniakiewicz M.
,
Ptasińska J.
), s. 121-150
artykuł:
Jakość zdrowotna pieczywa ekologicznego dostępnego w Krakowie
(
Miśniakiewicz M.
), s. 151-171
artykuł:
Ocena wpływu wybranych determinantów na jakość mleka owczego
(
Ptasińska J.
), s. 173-187
artykuł:
Analiza jakości wybranych soków warzywnych w aspekcie wymagań Polskiej Normy oraz wytycznych kodeksu praktyki AIJN
(
Suwała G.
), s. 189-203
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.