PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Journal of Food Science and Bioprocessing
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób
(
Bodakowska-Boczniewicz J.
,
Garncarek Z.
), s. 9-24
artykuł:
Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego
(
Czaja A.
,
Gertchen M.
,
Wyspiańska D.
,
Czubaszek A.
), s. 25-35
artykuł:
Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów
(
Derewiaka D.
,
Sobieraj E.
,
Drużyńska B.
,
Kowalska J.
,
Wołosiak R.
,
Ciecierska M.
,
Majewska E.
), s. 36-47
artykuł:
Makulatura - pochodzenie, przerób, wykorzystanie
(
Fietz M.
), s. 48-66
artykuł:
The Assessment of Fish Consumption by University Students of Different Academic Profiles
(
Kula S.
,
Śmiechowska M.
), s. 67-76
artykuł:
Recenzja monografii naukowej pt. Meat Quality - Genetic and Environmental Factors
(
Janicki A.
), s. 77-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.