PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
6 (1999)
Tom
---
Numer
nr 4 (21)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (21)
artykuł:
Preservation of Raw Meat - Present Status nd Foreseen Technologies
(
Duda Z.
), s. 5-19
artykuł:
Założenia, zasady i przyszłość prognozowania mikrobiologicznego
(
Kołożyn-Krajewska D.
,
Jałosińska-Pieńkowska M.
), s. 22-38
artykuł:
Lotne związki sześciowęglowe w napojach alkoholowych
(
Tuszyński T.
,
Tarko T.
,
Kun M.
), s. 39-53
artykuł:
Technologiczne oraz żywieniowe aspekty enzymatycznej hydrolizy laktozy
(
Kowalewska-Piontas J.
,
Bednarski W.
), s. 54-62
artykuł:
Występowanie histaminy w żywności
(
Czerniejewska-Surma B.
,
Kołakowska A.
,
Baranowska K.
), s. 63-72
artykuł:
Prognozowanie wzrostu bakterii chorobotwórczych w produktach mięsnych gotowych do spożycia
(
Jałosińska-Pieńkowska M.
,
Kołożyn-Krajewska D.
,
Szczawińska M.
,
Goryl A.
), s. 73-95
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na jakość mikrobiologiczną mrożonej fasoli szparagowej
(
Białasiewicz D.
,
Królasik J.
), s. 96-104
artykuł:
System pakowania twarogów - aspekty higieniczne
(
Steinka I.
,
Stankiewicz J.
), s. 105-116
artykuł:
Ocena szybkości czerstwienia pieczywa razowego
(
Fik M.
,
Michalczyk M.
,
Surówka K.
), s. 117-127
artykuł:
Wpływ dodatku ekstrudowanych otrąb na jakość chleba pszennego
(
Gambuś H.
,
Golachowski A.
,
Nowotna A.
,
Bala-Piasek A.
,
Gumul D.
), s. 128-140
artykuł:
Jakość produktów żywnościowych a powiązania przedsiębiorstw przemysłu spożywczego z rynkiem i transportem
(
Krajewski K.
,
Morkis G.
), s. 141-151
artykuł:
Model zachowania konsumenta na rynku produktów mleczarskich
(
Świda J.
,
Sikora T.
), s. 152-162
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.