PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
nr 214
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 214
artykuł:
Designing of Food Products Packaging - Marketing Aspects
(
Ankiel-Homa M.
), s. 9-14
artykuł:
Effect of Rapeseed Oil Addition on Electric Properties of Fat Mixes
(
Banach J. K.
,
Nieradko I.
,
Żywica R.
,
Staniewski B.
), s. 15-25
artykuł:
Assessment of Mechanical Properties of Ripening Edamski Cheese and Its Analog Edan
(
Banach J. K.
,
Żywica R.
), s. 26-34
artykuł:
Berry Fruit Pomace Preparations as a Source of Dietary Fiber
(
Borycka B.
), s. 35-42
artykuł:
Quality Evaluation of Commercially Available Berry Seed Oils
(
Byczkowska A.
,
Wójcicki K.
,
Gliszczyńska-Świgło A.
,
Sikorska E.
), s. 43-51
artykuł:
Antioxidant Activity of Green Tea Avaliable on the Polish Market
(
Cieszyńska A.
,
Michocka K.
,
Wieczorek D.
,
Wieloch A.
), s. 52-60
artykuł:
Determination of Quinine Content in Tonic Waters by Molecular Fluorecence Spectroskopy
(
Czerniak J.
,
Gacek A.
,
Szopa P.
), s. 61-69
artykuł:
Fatty Acids Profile in Cow's Milk Fat Depending on the Herd Size, System Maintenance and Feeding
(
Felkner-Poźniakowska B.
,
Gałgowska M.
,
Pietrzak-Fiećko R.
), s. 70-80
artykuł:
Quality Assessment of Mortadella Sausages Offered on Lublin Market
(
Florek M.
,
Litwińczuk A.
,
Skałecki P.
,
Domaradzki P.
,
Laszkiewicz K.
), s. 81-91
artykuł:
The Study on the Fatty Acids Profile in Fat of Leccinum Aurantiacum from Different Vegetative Places
(
Gałgowska M.
,
Felkner-Poźniakowska B.
,
Pietrzak-Fiećko R.
), s. 92-99
artykuł:
Antioxidant Capacity of Commercial Non-Alcoholic Beverages Containing Tea Extracts
(
Gliszczyńska-Świgło A.
,
Krzysztofiak K.
,
Tyrakowska B.
), s. 100-107
artykuł:
The Effectiveness of Traceability for Food Safety
(
Górna J.
,
Hadryjańska B.
), s. 108-119
artykuł:
Detection of Aeromonas Hydrophila - Comparison of Cultural and PCR Methods
(
Gwiazdowska D.
,
Ligaj M.
,
Tichoniuk M.
,
Filipiak M.
), s. 120-127
artykuł:
Commercial Tests for Food Allergen Detection in Food Safety Assurance
(
Jasnowska-Małecka J.
), s. 128-137
artykuł:
Sip-And-Spit Screening Procedures in Studies of Prediction of Bitter Taste of Different Groups of Natural Compounds
(
Kikut-Ligaj D.
,
Jasiczak J.
), s. 138-147
artykuł:
Effect of Raw Material and Storage Time on Changes in Dry Matter Content in Fermented Drinks from Goat's and Cow's Milk
(
Kudełka W.
), s. 148-154
artykuł:
Effect of Solvent on Antiradical Activity of Pot Marigold Flowers Extracts
(
Kwaśna A.
,
Michocka K.
,
Zieliński R.
), s. 155-165
artykuł:
NIR Spectroscopy as a Tool for Edible Salt Identification
(
Łodyga M.
,
Buhłak K.
), s. 166-175
artykuł:
Application of NIR Spectroscopy to Study on Sugar
(
Moszyńska M.
,
Buhłak K.
,
Zalewski R.
), s. 176-185
artykuł:
Evaluation of the Effectiveness of Programs to Ensure Stable Quality and Food Safety : Preliminary Study
(
Orzechowska-Przybyła K.
,
Niewelt A.
,
Kosiorowska M.
,
Lesiów T.
), s. 186-197
artykuł:
Exemplification of Shaping the Quality and Safety of Frozen Products in the Supply Chain
(
Pleszko J.
), s. 198-209
artykuł:
Concentrations of Lead and Cadmium in Gouda Cheese of Polish and Foreign Origin
(
Stasiuk E.
), s. 210-215
artykuł:
Lead and Cadmium Content in Women Milk and Other Milk
(
Stasiuk E.
,
Przybyłowski P.
,
Rój A.
), s. 216-222
artykuł:
Comparison of Functional Properties of Potato and Corn Starches Modified by Oxidization and Fortified with Micronutrients
(
Śmigielska H.
,
Le Thanh-Blicharz J.
), s. 223-234
artykuł:
Sensory Profile Analysis of Dairy Products Exemplified by Kefirs
(
Szakiel J.
,
Wolak A.
), s. 235-244
artykuł:
Thermal Stability of Selected Spices
(
Wieczorek D.
,
Wybieralska K.
,
Babś A.
), s. 245-254
artykuł:
Selected Problems Concerning the Necessity of Assurance of Organic Food Products Credibility
(
Witczak J.
), s. 255-261
artykuł:
Use of Experimental Design in Development of New Food Products - Case Study of Fruit Juice
(
Włodarska K.
,
Sikorska E.
), s. 262-269
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.