PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
8 (2001)
Tom
---
Numer
nr 1 (26)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (26)
artykuł:
Funkcjonalne właściwości fruktanów
(
Cieślik E.
,
Prostak A.
,
Pisulewski P. M.
), s. 5-13
artykuł:
Perspektywy zastosowania biotechnologii w produkcji lotnych związków smakowo-zapachowych
(
Pleszczyńska M.
), s. 14-25
artykuł:
Metody wykrywania zafałszowań soków z owoców jagodowych
(
Stój A.
,
Targoński Z.
,
Malik A.
), s. 26-36
artykuł:
Charakterystyka wyróżników reologicznych i sensorycznych modelowych wyrobów mięsnych produkowanych z dodatkiem skrobi ziemniaczanej
(
Dolata W.
,
Makała H.
,
Olkiewicz M.
), s. 37-46
artykuł:
Wpływ rafinacji fizykalnej na skład oleju kukurydzianego
(
Berski W.
,
De Greyt W.
), s. 47-57
artykuł:
Możliwość zastosowania dodatku zaparzonej mąki pszennej, żytniej i pszenżytniej do wypieku chleba pszennego
(
Gambuś H.
,
Gumul D.
,
Mikulec A.
,
Bania M.
), s. 58-75
artykuł:
Ocena chemiczna i biochemiczna mąki wybranych odmian pszenicy ozimej
(
Czubaszek A.
,
Subda H.
,
Kowalska M.
,
Korczak B.
,
Żmijewski M.
,
Karolini-Skaradzińska Z.
), s. 76-84
artykuł:
Porównanie wpływu zabiegów termicznych i kiełkowania na skład chemiczny, zawartość substancji nieodżywczych oraz wartość odżywczą białka nasion grochu i soi
(
Pysz M.
,
Bieżanowska R.
,
Pisulewski P. M.
), s. 85-92
artykuł:
Występowanie Clostridium w mleku i niektórych przetworach mleczarskich
(
Molska I.
,
Berthold A.
,
Pakuła R.
,
Nowosielska R.
,
Kamola A.
), s. 93-102
artykuł:
Jakość oszczypków z uwzględnieniem oceny mleka owczego i żentycy
(
Paciorek A.
,
Bonczar G.
), s. 103-116
artykuł:
Próba segmentacji rynku pod względem popytu i struktury cech jakości mlecznych napojów probiotycznych
(
Pieczonka W.
,
Skibińska-Buczek J.
), s. 117-126
artykuł:
Jakość sensoryczna wybranych kaw palonych i rozpuszczalnych
(
Lenart B.
,
Sikora T.
), s. 127-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.