PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1988
Tom
---
Numer
nr 276
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 276
artykuł:
Modelowe badania migracji globalnej składników powłok lakierowych
(
Kolek J.
), s. 5-16
artykuł:
Określenie relacji między temperaturą a migracją globalną z folii PCW
(
Walden-Kozłowska A.
), s. 17-26
artykuł:
Przebieg migracji fenoli przy różnych temperaturach wypalania powłok lakierowych
(
Kolek Z.
), s. 27-34
artykuł:
Przegląd wybranych metod psychologicznych stosowanych do badań wartości promocyjnych opakowań jednostkowych
(
Włodarczyk W.
), s. 35-45
artykuł:
Badanie zmian jakości wyrobów waflowych w czasie ich przechowywania w różnych opakowaniach jednostkowych
(
Cichoń Z.
), s. 47-56
artykuł:
Wpływ stosowanych opakowań jednostkowych na zmianę wskaźników fizykochemicznych i cech sensorycznych wyrobów czekoladopodobnych
(
Cichoń M.
,
Cichoń Z.
), s. 57-68
artykuł:
Analiza niektórych wymagań normatywnych dla papieru offsetowego na opakowania wyrobów tytoniowych
(
Stobiecka J.
), s. 69-81
artykuł:
Postępy w dziedzinie wykrywalności szkód towarowych
(
Grundke G.
), s. 83-100
artykuł:
Zdolność zaspakajania potrzeb - podstawowe kryterium oceny jakościowej wyrobów odzieżowych
(
Kozłowski T.
), s. 101-108
artykuł:
Wpływ agresywnego środowiska na niektóre fizyko-mechaniczne właściwości ciągłego włókna poliestrowego typu "Belira"
(
Talović H.
), s. 109-113
artykuł:
Wybrane zagadnienia dotyczące technologii wytwarzania i oceny materiałów skóropodobnych o zwiększonej ognioodporności
(
Marcinkowska E.
,
Rudzka E.
), s. 115-129
artykuł:
Emalie szkliste na chemiczną aparaturę stalową
(
Buciewicz J.
,
Hornik S.
), s. 131-145
artykuł:
Wpływ oddziaływania modelowego soku z czarnej porzeczki na zmiany połysku białej emalii tytanowej
(
Stokłosa K.
,
Stobiecka J.
), s. 147-164
artykuł:
Ziołomiody - miodopodobne produkty jako artykuły żywnościowe
(
Bańkowska-Pennar H.
), s. 165-178
artykuł:
Zawartość azotanów i azotynów w wybranych warzywach
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 179-186
artykuł:
Badania nad wpływem promieniowania ultrafioletowego i podczerwonego na szybkość starzenia się oleju sojowego
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 187-200
artykuł:
Wpływ żywienia tuczników mieszankami z udziałem sorga na jakość mięsa
(
Gołębiowski T.
,
Kędzior W.
), s. 201-210
artykuł:
Zależność niektórych parametrów jakości mięsa jagnięcego od masy przedubojowej jagniąt
(
Sikora T.
), s. 211-223
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.