PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
nr 59 (nr 796)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 59 (nr 796)
artykuł:
Technologia produkcji pozakomórkowych proteinaz bakterii z rodzaju Bacillus
(
Trzmiel T.
), s. 15-28
artykuł:
Modele matematyczne procesu sterylizacji termicznej mediów w przepływie
(
Iciek J.
,
Piotrowski M.
), s. 29-43
artykuł:
Derywatograficzne badania związków chemicznych stosowanych jako konserwanty żywności Część I : Etapy termicznego rozkładu i ich charakterystyka
(
Masłowska J.
,
Więdłocha M.
), s. 45-62
artykuł:
Mineralizacja mikrofalowa próbek środków spożywczych i oznaczanie śladowych ilości jonów metali ciężkich w otrzymanych mineralizatach
(
Masłowska J.
,
Swat B.
), s. 63-75
artykuł:
Wykorzystanie metody alkacymetrycznego miareczkowania do określenia aktywności trypsyny w trzustce wieprzowej
(
Sierecka J.
,
Masłowska J.
), s. 77-86
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.