PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1 Turystyka w rozwoju regionalnym
Czasopismo
Turystyka i Rozwój Regionalny
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1 Turystyka w rozwoju regionalnym
artykuł:
Przyrodniczo-społeczne dysfunkcje rozwoju turystyki w Tajlandii
(
Balińska A.
,
Błaszczak M.
), s. 7-17
artykuł:
Zróżnicowanie terytorialne regionalnego produktu turystycznego na przykładzie szlaków kulinarnych w Polsce
(
Borowska A.
), s. 19-32
artykuł:
"Skansen fortyfikacji Prus Wschodnich" jako szansa rozwoju turystycznego gminy Bakałarzewo
(
Gabryjończyk P.
), s. 33-44
artykuł:
Zarządzanie marką regionalnego produktu turystycznego
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 45-56
artykuł:
Postrzeganie i ocena atrakcji turystycznych przez turystów jako czynnik implikujący programy rozwoju i promocji produktów turystycznych regionu
(
Lipianin-Zontek E.
,
Szewczyk I.
), s. 57-67
artykuł:
Prawa pasażerów w ocenie respondentów
(
Ozimek I.
,
Krawczyk P.
), s. 69-76
artykuł:
Kreowanie przestrzeni turystycznej obszarów przyrodniczo cennych na przykładzie Doliny Narwi
(
Panfiluk E.
), s. 77-88
artykuł:
Zagrożenia zdrowotne związane z uprawianiem turystyki wysokogórskiej
(
Piotrowska B.
,
Majchrzak K.
,
Żarska H.
,
Żarski T. P.
), s. 89-99
artykuł:
Dystrybucja usług agroturystycznych poprzez portal aukcyjny Allegro.pl
(
Sieczko A.
,
Sieczko L.
), s. 101-109
artykuł:
Wpływ wybranych narzędzi promocji internetowej na poziom zainteresowania ofertą gospodarstw agroturystycznych - studium przypadku
(
Stepaniuk K.
), s. 111-119
artykuł:
Porównanie przestrzennej koncepcji rozwoju zdrojowiska W. Pencakowskiej i modelu ewolucji obszaru turystycznego R.W. Butlera
(
Szromek A. R.
), s. 121-132
artykuł:
Społeczno-ekonomiczne uwarunkowania rozwoju działalności agroturystycznej
(
Zawadka J.
), s. 133-141
artykuł:
Plany rozwoju turystyki w strategiach gmin turystycznych
(
Zontek Z.
), s. 143-153
artykuł:
Możliwości rozwoju turystyki kulinarnej na Żmudzi
(
Žuromskaitė B.
,
Leišienė N.
), s. 155-166
artykuł:
Genetycznie modyfikowane uprawy jako potencjalne zagrożenie dla gospodarstw specjalizujących się w usługach ekoagroturystycznych
(
Żarski T. P.
,
Żarska H.
,
Majchrzak K.
), s. 167-175
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.