PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Studia i Prace Kolegium Zarządzania i Finansów / Szkoła Główna Handlowa
Rocznik
2022
Tom
---
Numer
z. 183
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 183
artykuł:
Konsument hybrydowy na rynku produktów spożywczych
(
Dąbrowska A.
,
Jurowczyk P.
,
Szuszkiewicz A.
), s. 9-18
artykuł:
Obywatelstwo korporacyjne i filantropia korporacyjna hybrydowych spółek z udziałem Skarbu Państwa w kryzysie COVID-19
(
Gigol T.
,
Kreczmańska-Gigol K.
), s. 19-31
artykuł:
Przedsiębiorstwo hybrydowe - perspektywa praktyków
(
Sopińska A.
,
Tomaszewski A.
), s. 33-45
artykuł:
Partnerstwo publiczno-prywatne skuteczną hybrydą społeczno-ekologicznego gospodarowania
(
Szplit A.
), s. 47-60
artykuł:
Hybrydowa architektura strategicznych zdolności organizacyjnych przedsiębiorstw
(
Urbanowska-Sojkin E.
), s. 61-71
artykuł:
Wpływ pandemii i związanych z nią zmian w zachowaniu konsumentów na krótkie łańcuchy dostaw żywności
(
Walaszczyk A.
), s. 73-85
artykuł:
HR Business Partner w hybrydowej reglamentacji podmiotowości pracowników
(
Winch S.
), s. 87-98
artykuł:
Hybrydowa struktura organizacyjna z perspektywy paradoksu eksploracji i eksploatacji
(
Zakrzewska-Bielawska A.
,
Flaszewska S.
), s. 99-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.