PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
nr 61 (nr 813)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 61 (nr 813)
artykuł:
Zastosowanie metod fluorescencyjnych w badaniu stopnia ekspozycji reszty tryptofanowej W89 białka lipazy z Humicola Lanuginosa
(
Stobiecka A.
), s. 5-18
artykuł:
Otrzymywanie stałych preparatów subtilizyny
(
Trzmiel T.
), s. 19-27
artykuł:
Badanie właściwości reologicznych skrobi modyfikowanych podchlorynem sodu
(
Brzeziński S.
,
Pałka A.
,
Kosicki S.
), s. 29-35
artykuł:
Wpływ siarkowania na przeżywalność i aktywność fermentacyjną kriofilnych drożdży winiarskich
(
Kusewicz D.
,
Rokiciniak E.
), s. 37-47
artykuł:
Badania nad rozdzielaniem mieszanin zawierających fenol i chlorofenole metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej z odwróconymi fazami (RP HPLC)
(
Starzyński S.
,
Masłowska J.
), s. 49-57
artykuł:
Wykorzystanie metody emisyjnych widm atomowych (ESA) do oznaczania zawartości toksycznych pierwiastków w surowcach i w produktach cukrowniczych
(
Masłowska J.
,
Masoud A.
), s. 59-64
artykuł:
Reakcje niepożądane (opaczne) na składniki pożywienia - alergeny w żywności
(
Leszczyńska J.
), s. 65-75
artykuł:
Marchew (Daucus carota L.) - zastosowanie i skład chemiczny olejku
(
Staniszewska M.
,
Kula J.
), s. 77-85
artykuł:
Metody wyznaczania wartości liczbowych stałych trwałości kompleksów w roztworach
(
Jędrzejczyk T.
,
Kucharska U.
), s. 87-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.