PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
29 (2022)
Tom
---
Numer
nr 3 (132)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (132)
artykuł:
Antocyjany w ziarnach pszenicy kolorowej - nowe źródło prozdrowotnej żywności
(
Achrem-Achremowicz B.
,
Ziobro R.
), s. 5-16
artykuł:
Antioxidants in Poultry Meat Products : Quality, Safety and Health Aspects
(
Biazik E.
,
Kralik Z.
,
Kosevic M.
), s. 17-31
artykuł:
Mikrobiologiczna analiza preparatów probiotycznych
(
Bogusławska-Wąs E.
,
Piechowiak N.
,
Dłubała A.
,
Modrzejewska K.
), s. 32-41
artykuł:
Wpływ pandemii covid-19 na zachowania żywieniowe dzieci i młodzieży
(
Mikulec A.
,
Zborowski M.
,
Cisoń- Apanesewicz U.
,
Stawiarska A.
,
Kowalski S.
), s. 42-55
artykuł:
Ocena eksploatacyjna linii technologicznej do przemysłowej produkcji suszu z wiśni metodą osmotyczno-konwekcyjną, w porównaniu ze skalą laboratoryjną
(
Kowalska H.
,
Masiarz E.
,
Ignaczak A.
,
Baranowski M.
,
Kowalska J.
), s. 56-70
artykuł:
Wpływ startowej kultury komercyjnej i środowiskowej na jakość serów podpuszczkowych niedojrzewających wytwarzanych z krowiego niepasteryzowanego mleka
(
Śmigielska N.
,
Szosland-Fałtyn A.
,
Bartodziejska B.
), s. 71-84
artykuł:
Kształtowanie właściwości przekąski z topinamburu Helianthus Tuberosus L. wytwarzanej metodami osmotycznego odwadniania i suszenia
(
Ignaczak A.
,
Masiarz E.
,
Makowska M.
), s. 85-99
artykuł:
Selected Health Behaviours of Girls Aged 14 to 19 Years and the Risk of Eating Disorders: a Pilot Study
(
Plata A.
,
Kaczmarska P.
), s. 100-112
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.