PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
1997
Tom
---
Numer
nr 57 (nr 764)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 57 (nr 764)
artykuł:
Antymicrobial Properties of Essential Oils and Prospects of their Application for Plant Protection
(
Góra J.
), s. 5-9
artykuł:
Woltamperometryczne metody w oznaczaniu pierwiastków śladowych w żywności
(
Masłowska J.
), s. 11-46
artykuł:
Wpływ dodatku cukru do zacierów na jakość spirytusów śliwkowych
(
Balcerek M.
,
Nielepkowicz-Charczuk A.
), s. 47-56
artykuł:
Spectral Studies on Ni(II) Complexes with three Forms of Vitamin B6
(
Masłowska J.
,
Kijanowicz U.
), s. 57-74
artykuł:
Kwasy fenolowe w czterech gatunkach modrzewia
(
Kalemba D.
,
Kurowska A.
,
Lorens M.
), s. 75-80
artykuł:
Spektrofotometryczne badania kompleksów Pb(II), Tl(I), Cd(II), Mn(II) i Mg(II) z acetylotiomocznikiem w środowisku wodnych roztworów kwasu nadchlorowego
(
Masłowska J.
,
Wojtysiak K.
), s. 81-104
artykuł:
Porównanie zawartości metali ciężkich w warzywach z siedleckich ogrodów działkowych
(
Lipińska J.
,
Oprządek K.
,
Syrocka K.
), s. 104-121
artykuł:
Wybrane przykłady aktywności biologicznej pochodnych 1,2,3,4 - tetrahydroizochinoliny
(
Brzezińska E.
), s. 123-140
artykuł:
Nowa polarograficzna metoda oznaczania śladowych ilości Ni(II) w środkach spożywczych
(
Masłowska J.
,
Kijanowicz U.
), s. 141-149
artykuł:
Przyczyny obniżonej trwałości mącznych produktów typu "convenience food"
(
Mihailescu D.
,
Piątkiewicz A.
,
Żakowska Z.
), s. 151-163
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.