PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
nr 4 (19)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (19)
artykuł:
Redukcja odpadu wynikającego z błędów wizualnych z wykorzystaniem metody DMAIC
(
Herter M.
,
Lesiów T.
), s. 9-31
artykuł:
Comparison of the Application of Marketing Communication Tools Used by Organic Food Producers in Slovakia and Austria
(
Jarossová M. A.
,
Minďašová K.
), s. 32-48
artykuł:
Znakowanie artykułów spożywczych w odniesieniu do alergii i chorób żywienio zależnych na przykładzie piekarni-cukierni "Adar"
(
Kędzińska R.
,
Lesiów T.
), s. 49-67
artykuł:
Pieczywo jako żywność funkcjonalna na przykładzie produktu piekarni-cukierni "Adar"
(
Rajewska N.
,
Lesiów T.
), s. 68-84
artykuł:
Wpływ rodzaju obróbki termicznej na zmiany jakości podczas przechowywania pasztetów z odścięgnionego mięsa drobiowego
(
Tolik D.
,
Słowiński M.
,
Desperak K.
), s. 85-93
artykuł:
Ocena wartości energetycznej i odżywczej diet szpitalnych na podstawie jadłospisów dekadowych
(
Tymoszuk M.
,
Orkusz A.
), s. 94-104
artykuł:
Podręcznik Technologia gastronomiczna pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 105-106
artykuł:
Informacja o podręczniku Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej pod redakcją Danuty Jaworskiej
(
Jaworska D.
), s. 107-108
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.