PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1990
Tom
---
Numer
nr 321
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 321
artykuł:
Zmiany jakości wafli przekładanych nadzieniem cukrowo-białkowym podczas ich przechowywania
(
Borowiec W.
,
Lisińska-Kuśnierz M.
), s. 5-12
artykuł:
Badanie szkód towarowych produktów spożywczych w cyklu produkcyjnym w aspekcie ochrony ich jakości
(
Cichoń Z.
), s. 13-25
artykuł:
Towaroznawcze aspekty znakowania towarów spożywczych kodami słupkowymi i ich rola w światowej strategii marketingowej
(
Cichoń Z.
,
Cichoń M.
), s. 27-42
artykuł:
Badania współzależności liczby nadtlenkowej i sensorycznego wskaźnika jakości całkowitej oleju sojowego
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 43-56
artykuł:
Próba określenia fizycznych parametrów barwy mięsa króliczego za pomocą kolorymetru trójchromatycznego MOMCOLOR D
(
Gołębiowski T.
,
Popek S.
,
Sikora T.
), s. 57-66
artykuł:
Jakość mięsa jagniąt przechowywanego w stanie zamrożonym
(
Kędzior W.
), s. 67-73
artykuł:
Przydatność wybranych mięśni tuszy wołowej dla określenia jakości mięsa
(
Kędzior W.
,
Sikora T.
,
Dowierciał R.
), s. 75-85
artykuł:
Badanie zawartości pierwiastków śladowych w wybranych produktach spożywczych
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 87-96
artykuł:
Wpływ żywienia trzody chlewnej mieszanką pasz z udziałem kryla na jakość mięsa
(
Krełowska-Kułas M.
,
Kędzior W.
), s. 97-107
artykuł:
Ocena jakości wędlin produkowanych z dodatkiem plazmy krwi w zależności od warunków przechowywania
(
Mikułowska H.
), s. 109-122
artykuł:
Wybór kryteriów oceny jakości mięsa kulinarnego
(
Sikora T.
), s. 123-128
artykuł:
Metodyka testowania jakości chleba
(
Walczowska A.
), s. 129-140
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.