PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
nr 620
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 620
artykuł:
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju jadalnego z substancji powstałych w procesie jego termicznej obróbki
(
Buczek B.
), s. 5-12
artykuł:
Ocena charakteru powierzchni utlenianych porowatych materiałów węglowych
(
Buczek B.
), s. 13-22
artykuł:
Dynamika utleniania oliwy z oliwek
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 23-42
artykuł:
Szybkość starzenia się olejów jadalnych w procesie obróbki termicznej
(
Ostasz L.
,
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Buczek B.
), s. 43-55
artykuł:
Kinetyczna ocena zmian jakości olejów jadalnych ogrzewanych w temeraturze 60°C
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Ostasz L.
), s. 57-74
artykuł:
Kinetyczna ocena zmian jakości oleju sojowego poddanego utlenianiu w warunkach przyspieszonych
(
Ostasz L.
,
Czechowska-Liszka M.
), s. 75-83
artykuł:
Ocena kinetyczna trwałości cukierków orzechowych w polewie czekoladowej
(
Ostasz L.
,
Leśniak A.
), s. 85-95
artykuł:
Zmiany siły nabywczej reala w Brazylii względem wybranych towarów
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Weber M.
), s. 97-116
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.