PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
29 (2022)
Tom
---
Numer
nr 1 (130)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (130)
artykuł:
Wybrane aspekty technologiczne i zdrowotne stosowania oleju palmowego w produkcji żywności
(
Sadowska J.
,
Włodarczyk K.
), s. 5-21
artykuł:
Selected Unconventional Sources of Protein and Other Nutrients
(
Grdeń A.
,
Kobak H.
,
Sołowiej B.
), s. 23-38
artykuł:
Zastosowanie frakcji MCT z oleju kokosowego w żywieniu i wpływ na zdrowie
(
Wajs J.
,
Brodziak A.
), s. 39-51
artykuł:
Owoce zapomniane jako potencjalne surowce winiarskie
(
Krankowski F.
,
Tarko T.
), s. 52-62
artykuł:
Ocena zawartości wybranych składników odżywczych i substancji bioaktywnych w różnych rodzajach pieczywa dostępnych na polskim rynku
(
Fraś A.
,
Gołębiewska K.
,
Wiśniewska M.
,
Mańkowski D. M.
), s. 63-77
artykuł:
Numerical Methods in Loss Tangent of Honey - Properties Analysis
(
Długosz T.
,
Pentoś K.
), s. 78-87
artykuł:
Wpływ dodatku błonnika i β-glukanu na przeżywalność bakterii probiotycznych w mlecznych napojach fermentowanych
(
Karbowiak M.
,
Mosiej W.
,
Zielińska D.
), s. 88-101
artykuł:
The Use of Hazelnut Seed Skins for the Fortification of Food With Polyphenols and to Increase Food Safety
(
Horoszewicz E.
,
Kruk M.
,
Król K.
), s. 102-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.