PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
8 (2001)
Tom
---
Numer
nr 4 (29)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (29)
artykuł:
Wpływ alkoholi i detergentów na agregację diwercyny
(
Sip A.
,
Grajek W.
), s. 5-14
artykuł:
Izolacja protoplastów z Trichoderma reesei M-7 przy użyciu enzymów litycznych z Trichoderma viride F-19
(
Janas P.
,
Kordowska-Wiater M.
,
Mleko S.
), s. 15-22
artykuł:
Charakterystyka technologiczna pierwszego pokolenia ziarna pszenicy poddanego promieniowaniu gamma przed wysianiem
(
Dolińska R.
,
Klockiewicz-Kamińska E.
,
Zabielski J.
,
Warchalewski J. R.
), s. 23-35
artykuł:
Wpływ nawożenia azotem na skład zbiorowisk grzybów występujących na ziarnie jęczmienia browarnego
(
Pląskowska E.
,
Matkowski K.
,
Moszczyńska E.
,
Liszewski M.
,
Błażewicz J.
), s. 36-45
artykuł:
Otrzymywanie i właściwości reologiczne gumy owsianej
(
Gustaw W.
,
Achremowicz B.
,
Glibowski P.
,
Mleko S.
), s. 46-56
artykuł:
Zachowanie aromatu, zdolność rehydratacyjna i cechy sensoryczne suszów marchwi otrzymywanych metodą mikrofalowo-prożniową
(
Katulski B.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Wąsowicz E.
), s. 57-65
artykuł:
Wiązanie jonów metali przez wybrane frakcje substancji zawartych w wytłokach owoców
(
Nawirska A.
,
Oszmiański J.
), s. 66-77
artykuł:
Wpływ zabiegów technologicznych na skład chemiczny i cechy sensoryczne mrożonych deserów z banana
(
Kmiecik W.
,
Jaworska G.
,
Słupski J.
), s. 78-88
artykuł:
Charakterystyka składu cukrowego miodów nektarowych
(
Piotraszewska-Pająk A.
), s. 89-100
artykuł:
Ocena jakości cukru białego w aspekcie uregulowań prawnych Unii Europejskiej i polskich norm
(
Lisik K.
), s. 101-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.