PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
nr 1 (4)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (4)
artykuł:
ISO 22000:2005 and ISO 9001:2008 in the Food Industry Management: Integration or Replacement? : (review paper)
(
Joachimiak I.
), s. 9-15
artykuł:
Rośliny strączkowe źródłem białka dla ludzi i zwierząt
(
Kapusta F.
), s. 16-32
artykuł:
Realizacja założeń zasad GMP/GHP i systemu HACCP oraz samoocena poziomu wiedzy pracowników barów bistro
(
Nowicki P.
,
Sikora T.
), s. 33-43
artykuł:
Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka
(
Olędzki R.
), s. 44-54
artykuł:
Metody oszałamiania zwierząt rzeźnych
(
Skrabka-Błotnicka T.
), s. 55-69
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.