PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
nr 65 (nr 869)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 65 (nr 869)
artykuł:
Przenikanie składników nieorganicznych z tkanki buraczanej do fazy ciekłej w procesie modelowej ekstrakcji przeciwprądowej
(
Wnuk B.
,
Wawro S.
,
Lisik K.
,
Szwajcowska K.
), s. 5-19
artykuł:
Synthesis of Optically Pure Odour Compounds from Commercial Castor Oil
(
Kula J.
), s. 21-28
artykuł:
Otrzymywanie i właściwości stałego, niepylistego preparatu subtilizyny do proszków piorących
(
Trzmiel T.
), s. 29-39
artykuł:
Charakterystyka termicznej obróbki ziarna kakaowego
(
Nebesny E.
,
Motyl L.
), s. 41-58
artykuł:
Urządzenie do ciągłego pomiaru wilgotności mas czekoladowych
(
Grabka J.
,
Brzeziński S.
,
Pałka A.
), s. 59-65
artykuł:
Inaktywacja przetrwalników Bacillus Stearothermophilus w środowiskach modelowych
(
Iciek J.
,
Królikowska M.
), s. 67-77
artykuł:
Skomputeryzowany system sterowania hodowlą bakterii aerobowych w fermentorze
(
Trzmiel T.
), s. 79-90
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.