PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
13 (2006)
Tom
---
Numer
nr 3 (48)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (48)
artykuł:
Zastosowanie mikroorganizmów immobilizowanych w winiarstwie
(
Bonin S.
), s. 5-15
artykuł:
Biotoksyny morskie - występowanie i metody analizy
(
Michalski M. M.
), s. 16-22
artykuł:
Wpływ procesu dekontaminacji z zastosowaniem pary wodnej na jakość wybranych przypraw
(
Remiszewski M.
,
Kulczak M.
,
Jeżewska M.
,
Korbas E.
,
Czajkowska D.
), s. 23-34
artykuł:
Ziarno jęczmienia nagiego i oplewionego jako surowiec niesłodowany w piwowarstwie
(
Zembold A.
,
Błażewicz J.
), s. 35-50
artykuł:
Wpływ procesów termicznych i biologicznych na pojemność przeciwutleniającą nasion fasoli (Phaseolus vulgaris L.)
(
Bieżanowska-Kopeć R.
,
Pisulewski P. M.
), s. 51-64
artykuł:
Porównanie jakości mrożonek z selera otrzymanych sposobem tradycyjnym i zmodyfikowanym
(
Gębczyński P.
), s. 65-75
artykuł:
Isotachophoretic Analysis of the Artificial Sweeteners and Time-Intensity Sweetness Evaluation of Soft Drinks
(
Lehkoživová J.
,
Karovičová J.
,
Kohajdová Z.
,
Suhaj M.
,
Šimonová I.
), s. 76-85
artykuł:
Zastosowanie mleczanów do produkcji wyrobów drobiowych niezawierających dodatku azotanu(III) sodu
(
Gajowiecki L.
,
Kotowicz M.
,
Lachowicz K.
,
Dąbrowski W.
,
Koronkiewicz A.
,
Żochowska-Kujawska J.
,
Sobczak M.
,
Żych A.
), s. 86-99
artykuł:
Ocena pożywek stosowanych w wykrywaniu obecności oraz oznaczaniu liczby Campylobacter spp. w mięsie drobiowym
(
Kwiatek K.
,
Zasadny R.
), s. 100-106
artykuł:
Preferencje konsumentów jaj na rynku wrocławskim
(
Trziszka T.
,
Nowak M.
,
Kaźmierska M.
), s. 107-117
artykuł:
Rynek mleka i jego przetworów w Polsce w latach 1989-2005
(
Łukasiński W.
), s. 118-128
artykuł:
Stopień wdrożenia GHP, GMP i HACCP w przemyśle spożywczym
(
Morkis G.
), s. 129-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.