PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
26 (2019)
Tom
---
Numer
nr 2 (119)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (119)
artykuł:
Możliwości zastosowania błonnika pokarmowego do produkcji żywności funkcjonalnej
(
Godula K.
,
Czerniejewska-Surma B.
,
Dmytrów I.
,
Plust D.
,
Surma O.
), s. 5-17
artykuł:
Wybrane metody wyróżniania produktów spożywczych na rynku
(
Haska A.
,
Martyniuk E.
), s. 18-31
artykuł:
Metoda PCR w ocenie zafałszowań składu surowcowego produktów mięsnych ze strusia (Struthio camelus)
(
Sawicki W.
,
Żych A.
), s. 32-42
artykuł:
Wpływ dodatku czarnuszki (Nigella sativa) na wybrane wyróżniki jakości kulek z mięsa drobiowego
(
Zwolan A.
,
Kudlik M.
,
Adamczak L.
,
Pietrzak D.
), s. 43-54
artykuł:
Wpływ żywienia kurcząt brojlerów paszą z dodatkiem nasion lnu i bez ich udziału na wybrane wyróżniki jakości mięsa i tłuszczu
(
Makała H.
), s. 55-69
artykuł:
Wpływ sezonu pozyskania wybranych gatunków ryb z polskiej akwakultury na profil kwasów tłuszczowych i wskaźniki żywieniowe lipidów ich mięsa
(
Kaliniak A.
), s. 70-82
artykuł:
Wpływ wieku niosek i warunków przechowywania na jakość jaj kur rasy czubatka polska
(
Gumułka M.
,
Andres K.
,
Krawczyk J.
,
Calik J.
,
Węsierska E.
,
Niemczyńska K.
), s. 83-94
artykuł:
Effect of Extraction and Refining of Rapeseed Oil on Profile and Content of Chlorophyll Pigments
(
Mińkowski K.
,
Bartosiak M.
,
Ciemiński D.
), s. 95-109
artykuł:
Application of Natural Substances to Reduce pH Value of Egg-Based Mayonnaise Products
(
Ševelová M.
,
Golian J.
), s. 110-123
artykuł:
Ocena zawartości wybranych mykotoksyn w suszonych owocach dostępnych w sprzedaży detalicznej w sklepach ekologicznych i hipermarketach
(
Gajewska M.
,
Głowacka A.
), s. 124-135
artykuł:
Konsumencka ocena jakości potraw oferowanych przez restauracje o charakterze regionalnym
(
Dziadkowiec J. M.
), s. 136-151
artykuł:
Wpływ jakościowych determinant produktów mleczarskich na wybór dyskontów jako miejsca ich zakupu przez młodych nabywców
(
Angowski M.
,
Kijek T.
,
Skrzypek A.
), s. 152-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.