PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2020
Tom
---
Numer
nr 3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3
artykuł:
Co-Occurrence of Compulsive Buying and Branding Phenomena
(
Szymusiak H.
), s. 11-30
artykuł:
Quality Assessment of Premium Ice Cream
(
Palka A.
), s. 31-39
artykuł:
The Changes in the Microbiological Quality and Polyphenol Content During Black Chokeberry Juice Fermentation
(
Gwiazdowska D.
,
Marchwińska K.
,
Juś K.
,
You J. Y.
), s. 40-49
artykuł:
Influence of Harvest Period of Goji Berries (Lycium barbarum L.) on Its Antioxidant Characteristics
(
Pawlak-Lemańska K.
,
Koźlarek M.
,
Tyrakowska B.
), s. 50-57
artykuł:
Nonenzymatic Browning of Orange Juices During Storage
(
Klimczak I.
), s. 58-65
artykuł:
Quality Assessment of Selected Hot Melt Adhesives
(
Biegańska M.
,
Kozak W.
), s. 66-74
artykuł:
The Use of Fly Ash Formed in the CFBC Technology to Study the Efficiency of Heavy Metal Ion Removal from Municipal Wastewater
(
Kalak T.
,
Kłopotek A.
), s. 75-86
artykuł:
The Role of Quince Vinegar in the Quality Control of Cleaning and Making
(
Małysa A.
,
Włoskowicz M.
), s. 87-97
artykuł:
Computation of the Krafft Temperature Value for Aqueous Solutions of Anionic Fluorosurfactants
(
Zieliński R.
), s. 87-97
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.