PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
26 (2019)
Tom
---
Numer
nr 4 (121)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (121)
artykuł:
Definiowanie strat i marnotrawstwa żywości
(
Niedek M.
,
Łaba S.
,
Kamińska-Dwórznicka A.
,
Krajewski K.
,
Szczepański K.
), s. 5-16
artykuł:
Dojrzewanie mięsa wołowego na sucho - aspekty technologiczne
(
Domaradzki P.
,
Florek M.
,
Litwińczuk Z.
), s. 17-37
artykuł:
Zastosowanie metody wysokich ciśnień w przetwórstwie mięsa i produktów mięsnych
(
Makała H.
), s. 38-53
artykuł:
Ocena ilościowego i jakościowego składu mikroflory surowych wędlin dojrzewających za pomocą nowoczesnych metod diagnostycznych
(
Węsierska E.
), s. 54-65
artykuł:
Żywieniowe i technologiczne aspekty występowania galaktozy w mleku i produktach mlecznych
(
Świątek M.
,
Bednarski W.
,
Szymańska K.
), s. 66-76
artykuł:
Zastosowanie koncentratu i izolatu białek serwatkowych do produkcji mleka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis Bb-12
(
Znamirowska A.
,
Buniowska M.
,
Szajnar K.
), s. 77-88
artykuł:
Technological Properties of Lactobacillus Rhamnosus K3 Isolated from Fermented Cabbage and Its Potential Use as Starter Culture for Fermented Food Products
(
Łepecka A.
,
Zielińska D.
,
Brejnak M.
,
Ołdak A.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 89-101
artykuł:
Effect of Nitrogen Fertilisation on Technological Value of Spring Barley Grain
(
Wirkijowska A.
,
Zarzycki P.
,
Noworolnik K.
,
Leszczyńska D.
), s. 102-112
artykuł:
Quality Evaluation of Cinnamon Marketed in Poland on the Basis of Determining Ratio of Cinnamaldehyde-to-Coumarin Content
(
Sowa P.
,
Tarapatskyy M. C.
,
Puchalski Z.
,
Dżugan M.
), s. 113-125
artykuł:
The Role of Eco-Innovations in Developing Sustainable Products
(
Adamczyk W.
), s. 126-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.