PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
nr 520
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 520
artykuł:
Zawartość wybranych metali w pieczywie
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 5-10
artykuł:
Wpływ dwustopniowego krzyżowania owiec na jakość tłuszczu jagniąt
(
Kędzior W.
), s. 11-19
artykuł:
Wpływ dwustopniowego krzyżowania owiec na jakość mięsa jagniąt
(
Kędzior W.
,
Sikora T.
,
Krełowska-Kułas M.
), s. 21-29
artykuł:
Jakość żywieniowa tłuszczów roślinnych i zwierzęcych
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 32-41
artykuł:
Jakość sensoryczna mleka koziego surowego w ciągu całego okresu laktacji
(
Kudełka W.
), s. 43-48
artykuł:
Wpływ masy przedubojowej królików na pH 24 i wodochłonność ich mięsa
(
Popek S.
), s. 49-52
artykuł:
Ocena zmian smakowitości oleju uniwersalnego z zastosowaniem funkcji powolności
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 53-62
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.