PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | nr 976, t. 1 Regionalizacja i globalizacja w gospodarce światowej | 397--405
Tytuł artykułu

Możliwości wykorzystania pomocy unijnej przez małe i średnie przedsiębiorstwa branży spożywczej do dostosowywania się do norm i standardów obowiązujących w Unii Europejskiej

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Autor koncentruje się na problemach związanych z dostosowywaniem przedsiębiorstw branży spożywczej do standardów związanych z higieną i bezpieczeństwem żywności.
EN
Adjusting the food branch enterprises to the European Union standards concerning hygiene of foodstuffs is the subject of the article.(AŁ)
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000013818

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.