PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2000 | nr 1 | 24--30
Tytuł artykułu

Strategie produktu w gastronomii otwartej

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
W artykule podjęto próbę ukazania specyfiki produktu w gastronomii otwartej oraz podstawowych jego strategii. Rozważania oparto na doświadczeniach krajów wysoko rozwiniętych, w których gastronomia stanowi ważne ogniwo gospodarki żywnościowej i turystycznej.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
24--30
Opis fizyczny
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000109110

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.