PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2003 | nr 9 | 58--60
Tytuł artykułu

Systemy kształtowania jakości produktów żywnościowych

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Rosnąca międzynarodowa konkurencja oraz proces integracji z Unią Europejską wymuszają na przedsiębiorstwach produkcyjnych i handlowych stosowanie systemów zapewniających właściwą jakość. Zwrócono uwagę na system analizy zagrożeń w oparciu o kontrolę punktów krytycznych w całym procesie wytwarzania i sprzedaży produktu znany pod nazwą HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
58--60
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000117621

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.