PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2004 | nr 3 | 121--132
Tytuł artykułu

Rynek usług gastronomicznych

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Polska branża gastronomiczna, walcząc od kilku lat z recesją, przystosowuje się do działania w warunkach ostrej walki konkurencyjnej. Liczba placówek gastronomicznych przypadających na statystycznego Polaka jest dużo niższa niż u naszych niektórych sąsiadów. W dniu wejścia do UE placówki gastronomiczne powinny podjąć prace nad wdrażaniem systemu działania prowadzącego do uzyskania certyfikatu HACCP.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
121--132
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000120695

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.