Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
W niniejszym artykule zaprezentowano wyniki badań przeprowadzonych wśród konsumentów z województwa lubuskiego. Mają one na celu ukazać niektóre wskazówki dotyczące zachowań konsumentów.
Twórcy
autor
Bibliografia
- P A. Liming, W J. Marcelis, W M. F. Jongen: Zarządzanie jakością żywności ujęcie techniczno-menedżerskie, Wydawnictwo Naukowo - Techniczne, Warszawa 2005. s. 13.
- M. Marczak: Wymiary jakości produktu, „Problemy Jakości" 2001, nr 7. s. 14.
- J. Penc: Sztuka skutecznego zarządzania. Kierowanie firmą z myślą o jutrze i procesach integracji z Unią Europejską. Oficyna Ekonomiczna, Kraków 2005, s. 165.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000109773345