PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | nr 17 | 13--15, 19
Tytuł artykułu

Jakie korzyści z integracji

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Opisano korzyści odniesione przez państwa, które przystąpiły do Unii Europejskiej w 2004, pod względem rozwoju gospodarki żywnościowej. Omówiono dane zawarte w raporcie Komisji Europejskiej, zawierającym podstawowe dane statystyczne o rolnictwie UE. Autor ocenia, że po przystąpieniu do UE nowych członków ich warunki ekonomiczne produkcji poprawiły się, jednak ich udział w imporcie i eksporcie rolno-spożywczym poza teren UE jest znikomy.
Rocznik
Numer
Strony
13--15, 19
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000131153459

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.