Warianty tytułu
The Implementation Process of Environmental Management System in Food Industry Enterprise
Języki publikacji
Abstrakty
Artykuł stanowi swoisty przewodnik wdrażania systemu zarządzania środowiskowego (SZŚ) w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Przedstawione zostały poszczególne etapy, od identyfikacji aspektów i oddziaływań środowiskowych do działań sprawdzających i korygujących. (abstrakt oryginalny)
The article is a guidebook, explaining, how to implement environmental management system (EMS) in the food and drink industry enterprises. The various stages of implementation process were presented, from environmental aspects and impacts identification to control and corrective actions. (original abstract)
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
78--87
Opis fizyczny
Twórcy
autor
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Bibliografia
- Packaging design for the environment: reducing costs and quantities, GG360, Envirowise, Oxfordshire 2008, 5-8.
- Preventing waste in production: practical methods for process control, GG224, Envirowise, Oxfordshire 2001.
- Setting up an environmental management system in the food and drink industry, GG344, Envirowise, Oxfordshire 2008, 19-76.
- Water minimization in the food and drink industry, GG349, Envirowise, Oxfordshire 2002.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000171212695