PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 3 (14)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (14)
artykuł:
Zastosowanie inuliny do odwadniania osmotycznego jabłek
(
Czajkowska K.
,
Kowalska H.
,
Wojnowski M.
), s. 9-21
artykuł:
Wpływ dodatku wybranych przeciwutleniaczy na stabilność olejowych koncentratów β-karotenu
(
Dłużewska E.
,
Florowska A.
,
Florowski T.
), s. 22-33
artykuł:
Ethics and Corporate Social Responsibility on the Food Market
(
Košútová T.
,
Jarossová M. A.
), s. 34-50
artykuł:
Występowanie nadwagi i otyłości wśród dzieci w wieku od 10 do 13 lat w mieście i gminie Ostrzeszów
(
Witkowska M.
,
Lesiów T.
), s. 51-73
artykuł:
Ocena wybranych zwyczajów żywieniowych studentów Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Część I
(
Orkusz A.
), s. 74-84
artykuł:
Wpływ barierowości opakowania na parametry barwy i zawartość aldehydu malonowego w surowych mięśniach udowych indyków pakowanych w modyfikowanej atmosferze
(
Orkusz A.
), s. 85-94
artykuł:
Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na poziom zmian jakości zamrożonego groszku zielonego
(
Pukszta T.
), s. 95-105
artykuł:
Próby zastosowania naturalnego emulgatora Q-Naturale® w emulsjach napojowych
(
Schube V.
,
Ratusz K.
), s. 106-115
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.