PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
2(2)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
2(2)
artykuł:
Wpływ przechowywania zup w termoporcie na ich jakość sensoryczną
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Lewandowska M.
), s. 5-9
artykuł:
Optikoèlektronnaâ sistema dlâ izmereniâ morfometričeskih parametrov ryby prâmym metodom
(
Fatychov J. A.
,
Ageev O. V.
,
Dutkiewicz D.
), s. 11-14
artykuł:
Energooszczędne przetwarzanie ziarna kukurydzy
(
Grochowicz J.
,
Zawiślak K.
), s. 15-18
artykuł:
Klasyfikacja wyposażenia do przetwórstwa ryb i innych hydrobiontów na tle cech podziału maszyn i aparatów przetwórstwa spożywczego
(
Marciniak M.
,
Cyberny R.
), s. 19-22
artykuł:
Porównanie metod oceny stopnia umycia powierzchni produkcyjnych w systemie CIP
(
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 23-26
artykuł:
Zmiany masy w trakcie produkcji wędzonek metodami tradycyjnymi
(
Sobczak P.
,
Zawiślak K.
,
Panasiewicz M.
), s. 27-29
artykuł:
Ogólne zasady redagowania normy zakładowej
(
Rawski J.
), s. 46-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.