PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
6 (1999)
Tom
---
Numer
nr 3 (20)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (20)
artykuł:
Wpływ parametrów sterylizacji na jakość sensoryczną modelowych konserw mięsnych o zróżnicowanym dodatku wątroby
(
Kostyra E.
,
Kowalski Z.
,
Baryłko-Pikielna N.
), s. 5-20
artykuł:
Zmiany białek a długotrwałe przechowywanie grasicy
(
Hajduk E.
,
Pietrzykowski D.
), s. 21-27
artykuł:
Propozycja współczynników przeliczeniowych obliczenia fosforu fizjologicznego w mięsie drobiowym oddzielonym mechanicznie (MDOM) oraz produktach drobiowych wyprodukowanych z jego udziałem
(
Michalski M. M.
), s. 28-35
artykuł:
Możliwości oznaczania zmian denaturacyjnych α-la mleka krowiego
(
Mierzejewska D.
,
Jędrychowski L.
), s. 36-47
artykuł:
Żelowanie modelowych układów κ-karagenian/skrobia w mleku oraz roztworze koncentratu białek serwatkowych
(
Mleko S.
), s. 48-54
artykuł:
Właściwości technologiczne polskich odmian pszenżyta ozimego, a jakość chleba
(
Cygankiewicz A.
,
Gambuś H.
,
Nowotna A.
,
Sabat R.
), s. 55-63
artykuł:
Retrogradacja skrobi ziemniaczanej poddanej procesowi ekstruzji
(
Golachowski A.
,
Zięba T.
), s. 64-71
artykuł:
Ocena składu chemicznego ziarna wybranych odmian jęczmienia
(
Kawka A.
,
Anioła J.
,
Chalcarz A.
,
Kołodziejczyk P.
,
Gąsiorowski H.
), s. 72-80
artykuł:
Kwasowa hydroliza grochu i fasoli szparagowej
(
Baraniak B.
,
Kostecka M.
,
Niezabitowska M.
), s. 81-88
artykuł:
Wpływ warunków przechowywania na właściwości mechaniczne ciastek biszkoptowych
(
Marzec A.
,
Lenart A.
), s. 89-97
artykuł:
Przydatność selera naciowego do marynowania
(
Jaworska G.
), s. 98-108
artykuł:
Ocena zawartości selenu w naturalnych wodach mineralnych dostępnych na rynku w Polsce
(
Masłowska J.
,
Gawłowska A.
), s. 109-120
artykuł:
Próby zastosowania szkła piankowego jako nośnika drożdży w oksydacji biologicznej win owocowych
(
Rostowska-Demner E.
,
Wzorek W.
), s. 121-129
artykuł:
Preferencje i częstotliwość spożycia produktów mlecznych wśród młodych kobiet
(
Babicz-Zielińska E.
), s. 130-138
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.