PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
25 (2018)
Tom
---
Numer
nr 1 (114)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (114)
artykuł:
Ryby oraz odpady rybne jako źródło składników bioaktywnych oraz surowiec dla przemysłu energetycznego
(
Zieniuk B.
,
Fabiszewska A.
), s. 5-16
artykuł:
Metody dezynfekcji marchwi i innych warzyw korzeniowych
(
Duda M.
,
Sokołowska B.
), s. 17-29
artykuł:
Porównanie wartości wypiekowej mąki z pszenicy orkiszowej z mąką z pszenicy zwyczajnej
(
Gambuś H.
,
Zięć G.
,
Litwinek D.
,
Drużkowska M.
,
Gambuś F.
,
Mickowska B.
), s. 30-49
artykuł:
Jakość i proces starzenia się chlebów z razowych mąk pszennych: z pszenicy zwyczajnej i orkisz oraz z żyta
(
Litwinek D.
,
Gambuś H.
,
Buksa K.
,
Makarewicz M.
,
Zięć G.
,
Gambuś F.
,
Kowalczyk M.
,
Boreczek J.
), s. 50-72
artykuł:
Influence of Plant-Derived Raw Materials on the Antioxidant Properties of Low-Sugar Cherry Jams
(
Banaś A.
,
Korus A.
), s. 73-86
artykuł:
Jakość sensoryczna i przeżywalność potencjalnie probiotycznych szczepów Lactobacillus w fermentowanym napoju miodowym
(
Trząskowska M.
,
Trzcińska A.
,
Kapica Ż.
), s. 87-96
artykuł:
Skład chemiczny olejku eterycznego z kolendry i jego wpływ na wzrost wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowego
(
Kozłowska M.
,
Ziarno M.
,
Rudzińska M.
,
Tarnowska K.
,
Majewska E.
,
Kowalska D.
), s. 97-111
artykuł:
Ocena in vitro aktywności przeciwgrzybowej niektórych suszonych przypraw ziołowych
(
Wójcik-Stopczyńska B.
,
Jakubowska B.
), s. 112-125
artykuł:
Zastosowanie czosnku niedźwiedziego (Allinum ursinum L.) do produkcji mleka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB-12
(
Znamirowska A.
,
Rożek P.
,
Buniowska M.
,
Kalicka D.
,
Kuźniar P.
), s. 126-136
artykuł:
A Comparison of Mineral Elements Content in Conventional and Organic Milk from Southern Poland
(
Halagarda M.
,
Ptasińska-Marcinkiewicz J.
,
Fijorek K.
), s. 137-150
artykuł:
Wpływ rasy i obróbki termicznej na jakość mięśni piersiowych kur z chowu ekologicznego po pierwszym roku użytkowania nieśnego
(
Augustyńska-Prejsnar A.
,
Sokołowicz Z.
), s. 151-162
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.