PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3
artykuł:
Quality Assessment of Crispbread and Consumer Acceptance Thereof
(
Kudełka W.
,
Curyło A.
), s. 13-22
artykuł:
Consumer Preferences Regarding Cold Pressed Vegetable Oils
(
Pyryt B.
,
Bauman M.
), s. 23-28
artykuł:
Assessment of Selected Quality Attributes of Stimulated Beef
(
Banach J. K.
,
Żywica R.
,
Tkacz K.
), s. 29-37
artykuł:
Ocena fizykochemiczna i organoleptyczna oraz preferencje konsumenckie sera owczego podpuszczkowego twardego krótko dojrzewającego wyprodukowanego w gospodarstwie ekologicznym
(
Spiel J. A.
,
Ząbek K.
,
Borowski J.
,
Równy M.
), s. 38-51
artykuł:
Study of Caffeine Concentrations in Infusions of Selected Green Tea with Component of Fruit
(
Stachelska-Wierzchowska A.
), s. 52-61
artykuł:
Rheological Properties of Cross-Linked E 1422 Starches in High Concentration Sugars Systems
(
Le Thanh-Blicharz J.
,
Walkowski A.
,
Voelkel E.
,
Bryła A.
,
Lewandowicz J.
), s. 62-70
artykuł:
Ocena jakości kaw rozpuszczalnych
(
Stój A.
,
Węgiel P.
,
Sosnowska B.
,
Czernecki T.
,
Wlazły A.
), s. 71-76
artykuł:
Potential Use of Dried Fruit Pomaces to Create Sensory Properties and Antioxidant Activity of Fruit Teas
(
Pachołek B.
,
Krawczyk K.
,
Żak E.
), s. 77-84
artykuł:
Interactions of Tea (Camellia Sinensis) Extracts with Ascorbic Acid and Their Effect on the Antioxidant Activity at Various pH Values
(
Enko J.
,
Gliszczyńska-Świgło A.
), s. 85-93
artykuł:
Green Tea Macerate as Ingredient in Cosmetic Emulsions
(
Mołdrzyk J.
,
Wieczorek D.
,
Wybieralska K.
), s. 94-102
artykuł:
Adsorpcja zanieczyszczeń z oleju posmażalniczego dla wytwarzania biodiesla
(
Buczek B.
,
Radzki J.
), s. 103-109
artykuł:
Effect of Chemical Treatment on Viscoelastic Properties of Textile Laminates
(
Bakar M.
,
Przybyłek M.
), s. 110-118
artykuł:
Dostępność postaw studentów wobec wybranych, inherentnych właściwości wykładu akademickiego
(
Doroszewicz S.
,
Zbierzchowska A.
), s. 119-129
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.