PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1981
Tom
---
Numer
nr 144
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 144
artykuł:
Prof. dr Mieczysław Mysona
(
Duda I.
), s. 7-10
artykuł:
Sterowanie jakością towarów
(
Skrzypek M.
), s. 11-21
artykuł:
Kształtowanie jakości towarów powszechnej konsumpcji
(
Feczko J. S.
,
Szczurek J.
), s. 23-31
artykuł:
Konsumencka ocena jakości a procedury badawcze i organizacyjne pracowni kształtowania jakości towarów
(
Feczko J. S.
), s. 33-43
artykuł:
Psychofizjologiczne aspekty percepcji cech jakościowych towaru
(
Szwaja S.
), s. 45-53
artykuł:
Ciepłochronne własności układów materiałowych stosowanych w przemyśle obuwniczym
(
Duda I.
,
Różycka A.
), s. 55-63
artykuł:
Penetrometryczna metoda oznaczania twardości mydeł
(
Burkat J.
,
Gołębiowski T.
,
Hofmann T.
), s. 65-71
artykuł:
Wpływ dodatku odpadów produkcyjnych na niektóre własności folii z twardego PCW
(
Burkat J.
,
Hofmann T.
), s. 73-84
artykuł:
Ocena jakości aktualnie stosowanych opakowań na proszki piorące
(
Karpiel Ł.
), s. 85-97
artykuł:
Badania dotyczące prawidłowego doboru jednostkowych opakowań kartonowych na pieczywo cukiernicze
(
Lisińska-Kuśnierz M.
,
Dłucik P.
), s. 99-109
artykuł:
Praktyczne aspekty jednostkowego paczkowania przetworów zbożowych metodą objętościową
(
Celińska E.
), s. 111-117
artykuł:
Próba oceny opakowań zbiorczych dla przetworów owocowo-warzywnych dostarczanych w szklanych opakowaniach jednostkowych
(
Skrzypek M.
,
Walden-Kozłowska A.
), s. 119-127
artykuł:
Z badań nad mechanizmem starzenia wytworów papierniczych
(
Cichoń M.
), s. 129-136
artykuł:
Analiza warunków mikroklimatycznych wybranego pomieszczenia magazynowego
(
Kuklok K.
), s. 137-149
artykuł:
Zależność toksyczności emalii transparentowych od składu chemicznego ich szkliw
(
Hornik S.
,
Ostrowski A.
), s. 151-160
artykuł:
Wpływ pH na proces flotacji tlenków żelaza ze szlamów wielkopiecowych
(
Kusz S.
), s. 161-173
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na migrację metali ciężkich do przetworów owocowych
(
Cichoń Z.
), s. 175-180
artykuł:
Zmiany niektórych wyróżników jakościowych przecierowych soków warzywnych podczas ich przechowywania
(
Sikora T.
), s. 181-190
artykuł:
Wpływ różnych sposobów konserwowania na jakość soku pitnego jabłkowego
(
Jędryka T.
), s. 191-198
artykuł:
Wpływ żywienia trzody chlewnej tradycyjnie i mieszankami standard na właściwości fizykochemiczne mięsa
(
Krełowska-Kułas M.
,
Kędzior W.
), s. 199-204
artykuł:
Właściwości fizykochemiczne i sensoryczne mrożonego mięsa świń żywionych różnymi mieszankami paszowymi z udziałem sorga
(
Kędzior W.
,
Mikułowska H.
,
Wiklik K.
), s. 205-212
artykuł:
Badania nad właściwościami mięsa królika w porównaniu z mięsem innych zwierząt rzeźnych
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 213-220
artykuł:
Próba modyfikacji jakości wybranych sztucznych osłonek wędliniarskich
(
Mikułowska H.
,
Maśnica M.
), s. 221-233
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.