PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 2 (21)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (21)
artykuł:
Makulatura - pochodzenie, przerób, wykorzystanie
(
Fietz M.
), s. 9-27
artykuł:
The Assessment of Fish Consumption by University Students of Different Academic Profiles
(
Kula S.
,
Śmiechowska M.
), s. 28-37
artykuł:
Effect of Naked Barley Enrichment on the Quality and Nutritional Characteristics of Bread - Part I. The Effect on Wheat Bread
(
Pejcz E.
,
Wojciechowicz-Budzisz A.
,
Gil Z.
,
Czaja A.
,
Spychaj R.
), s. 38-45
artykuł:
Effect of Naked Barley Enrichment on the Quality and Nutritional Characteristics of Bread - Part II. The Effect on Rye Bread
(
Pejcz E.
,
Wojciechowicz-Budzisz A.
,
Gil Z.
,
Czaja A.
,
Spychaj R.
), s. 46-54
artykuł:
Ocena sposobu żywienia pacjentów na przykładzie wybranego szpitala Dolnego Śląska
(
Tymoszuk M.
,
Orkusz A.
), s. 55-66
artykuł:
Recenzja monografii naukowej autorstwa dr. hab. inż. Wojciecha Kozaka pt. Towaroznawcze aspekty wykorzystania pomiarów tlenu w opakowalnictwie
(
Lisińska-Kuśnierz M.
), s. 67-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.