PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
nr 66 (nr 893)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 66 (nr 893)
artykuł:
Wpływ sposobu blanszowania na jakość otrzymanego suszu ziemniaczanego
(
Krysiak W.
,
Nebesny E.
), s. 5-16
artykuł:
Makro- i mikroelementy w produktach sojowych
(
Kucharska U.
,
Jędrzejczyk T.
,
Duda J.
), s. 17-30
artykuł:
Plasteinowanie hydrolizatów białek rzepaku, łubinu i soi
(
Idziak J.
,
Trzmiel T.
), s. 31-40
artykuł:
Czekolady bezcukrowe z zastosowaniem różnych zamienników sacharozy
(
Żyżelewicz D.
,
Nebesny E.
), s. 41-53
artykuł:
Oznaczanie zawartości kwasu L-askrobiowego, -karotenu i likopenu w handlowych produktach sojowych
(
Kucharska U.
,
Duda J.
,
Łącka A.
), s. 55-67
artykuł:
Zastosowanie metod immunometrycznych w analizie wybranych związków - pochodnych fenolu
(
Leszczyńska J.
,
Grabska A.
), s. 69-84
artykuł:
Synteza i charakterystyka zapachowa izomerycznych alifatycznych tridekanonów i ich pochodnych
(
Gibka J.
,
Góra J.
,
Wójcicka A.
,
Gliński M.
), s. 85-90
artykuł:
Wpływ czasu działania emulgatorów na właściwości reologiczne naturalnych mas czekoladowych
(
Nebesny E.
,
Żyżelewicz D.
,
Pierzgalski T.
), s. 91-101
artykuł:
Zastosowanie oleju rycynowego w kosmetykach i farmacji
(
Gąsior M.
,
Czaja V.
), s. 103-109
artykuł:
Badania zdolności kompleksotwórczych treoniny z jonami metali o właściwościach toksycznych
(
Kucharska U.
,
Jędrzejczyk T.
), s. 111-123
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.