PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
31 (2024)
Tom
---
Numer
nr 2 (139)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (139)
artykuł:
The Development of the Craft Beer Market, Microorganisms, Unconventional Additives and Their Impact on the Final Product
(
Gumienna M.
,
Lasik-Kurdyś M.
,
Górna B.
), s. 5-23
artykuł:
Zanieczyszczenia żywności - charakterystyka i regulacje prawne. Część II
(
Gałkowska D.
,
Kapuśniak K.
,
Pycia K.
,
Juszczak L.
), s. 24-45
artykuł:
The Utilization of New Types of Marinades Based on Fruit Raw Material for Use in the Technology of Semi-Finished Rabbit Meat
(
Simonowa I.
,
Tsizh B.
,
Drachuk U.
,
Halukh B.
,
Basarab I.
,
Koval H.
,
Voloshyn R.
,
Peshuk L.
), s. 46-66
artykuł:
Wpływ stężenia NaCl w zalewie na strukturę i teksturę kiszonego buraka żółtego
(
Janiszewska-Turak E.
,
Musielik N.
), s. 67-87
artykuł:
Determinants of Ensuring Food Security of Manufacturers of the Grain and Oil Group of Ukraine on the European Market
(
Svynous N. I.
,
Holub N. O.
,
Datsenko I. V.
,
Sytnyk V. H.
,
Kapelista I. M.
), s. 88-119
artykuł:
Znaczenie wybranych składników żywności pochodzenia roślinnego hamujących funkcje płytek krwi w profilaktyce pierwotnej chorób sercowo-naczyniowych
(
Golański J.
,
Luzak B.
), s. 120-140
artykuł:
He State of Knowledge on Food Safety and Food Waste among Young Consumers - Part 2
(
Zborowski M.
,
Mikulec A.
,
Cisoń-Apanasewicz U.
,
Platta A.
,
Kowalski S.
,
Stawiarska A.
), s. 141-157
artykuł:
Wpływ wysokiego ciśnienia na wybrane właściwości mleka koziego
(
Jankowska A.
,
Kiełczewska K.
,
Wachowska M.
,
Marciniak D.
), s. 158-173
artykuł:
Sustainable Applications of Cereal-Based Products Through the Utilisation of Fruit Waste
(
Hoxha L.
,
Mestani M.
,
Nuha D.
,
Bytyçi P.
,
Durmishi B.
), s. 174-198
artykuł:
Otrzymywanie suplementów diety żelaza(II) i selenu(IV) poprzez ich biotransformację w Arthrospira sp.
(
Kaczmarczyk E.
,
Łakasiak J.
,
Szczurowski K.
,
Prusakowski M.
), s. 199-210
artykuł:
The Determinants of Neutralizing the Influence of the Production Risks of Agricultural Enterprises on the Competitiveness of the Processing Industry
(
Yavorska T.
,
Kostyuk O.
,
Kostiuk M.
,
Tsviliy S.
,
Ogloblina V.
), s. 211-239
artykuł:
The Effect of Extraction Methods on the Determination of the Content of Polyphenols and Anti-Oxidant Activities of Enriched Egg Powder
(
Liszka-Skoczylas M.
,
Hunter W.
,
Witczak T.
,
Skoczylas Ł.
,
Witczak M.
,
Khachatryan G.
,
Gałkowska D.
), s. 240-254
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.