PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność. Technologia. Jakość
Rocznik
5 (1998)
Tom
---
Numer
nr 1 (14)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (14)
artykuł:
Przydatność sensorycznej metody profilowej w interpretacji preferencji konsumenckich wybranych produktów
(
Matuszewska I.
,
Szczecińska A.
,
Baryłko-Pikielna N.
), s. 5-21
artykuł:
Wyznaczanie powierzchni właściwej (SBET) skrobi przy zastosowaniu metody niskotemperaturowej adsorpcji azotu
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
,
Matuła D.
,
Wodnicka K.
), s. 22-30
artykuł:
Kinetyka suszenia jabłek pokrytych błonami pektynowymi
(
Lenart A.
,
Piotrowski D.
,
Domański J.
), s. 31-47
artykuł:
Wpływ zróżnicowanego udziału białka, tłuszczu i hydrokoloidów na wybrane wyróżniki funkcjonalno-technologiczne kutrowanych kiełbas parzonych
(
Pietrasik Z.
), s. 49-64
artykuł:
Pozostałości aflatoksyny M1 w krajowym mleku w proszku i odżywkach dla dzieci
(
Domagała J.
), s. 65-70
artykuł:
Właściwości funkcjonalne i zastosowanie karagenów w mleczarstwie
(
Gustaw W.
,
Mleko S.
), s. 71-80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.