PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3(3)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3(3)
artykuł:
Rozważania na temat jakości produktów spożywczych
(
Boss J.
), s. 5-9
artykuł:
Systemowe i holistyczne aspekty integrowania wiedzy dla potrzeb nauczania inżynierii procesowej przetwórstwa spożywczego
(
Dutkiewicz D.
), s. 11-14
artykuł:
Wektorowa regulacja predykcyjna z linearyzacją modelu na przykładzie sterowania temperatury i wilgotności względnej powietrza w szklarni
(
Halenda J.
,
Tarnowski W.
), s. 15-19
artykuł:
Zawartość głównych izomerów CLA w tłuszczu zapasowym kurcząt brojlerów
(
Jaśkiewicz T.
,
Sagan A.
,
Zdybel B.
), s. 21-23
artykuł:
Wpływ wielkości i kształtu nasion na wydajność dozownika wibracyjnego
(
Konopko H.
,
Mierzyńska R.
), s. 25-27
artykuł:
Skład podstawowy i kruchość mięsa wołowego mieszańców ras mięsnych i ras typu użytkowego mlecznego
(
Malczyk E.
,
Marchel J.
,
Dudek M.
,
Cierach M.
), s. 29-32
artykuł:
Badanie wpływu prędkości obrotowej miesiarki na jej moc napędu w trakcie miesienia ciasta żytniego
(
Szczepańska K.
,
Diakun J.
), s. 33-35
artykuł:
Efektywność energetyczna zakładów przemysłu spożywczego. Zarys problematyki i podstawowe definicje
(
Wojdalski J.
,
Dróżdż B.
), s. 37-49
artykuł:
Historyczno - społeczne aspekty normalizacji i jakości
(
Diakun J.
), s. 69-70
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.