PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Networking and Promotion of Technological and Commodity Science Heritage
(
Biniecka M.
,
Campanella L.
), s. 13-21
artykuł:
The Interdependence Analysis for the Notification Bodies and Notifications within the New Approach
(
Pigłowski M.
), s. 22-34
artykuł:
The Expectations of Young Consumers Toward Dietary Supplements
(
Platta A.
,
Lipniacka S.
,
Żyngiel W.
,
Owczarek T.
), s. 35-41
artykuł:
Interpretation of Nutrition and Health Claims by Polish Women Running Households
(
Olejniczak M.
), s. 42-49
artykuł:
Ocena wiedzy żywieniowej konsumentów o żywności funkcjonalnej
(
Dymkowska-Malesa M.
,
Szparaga A.
), s. 50-55
artykuł:
Charakterystyka składu wybranych tłuszczów do smarowania pieczywa występujących na rynku warszawskim
(
Derewiaka D.
,
Waligóra-Okraska P.
,
Maszewska M.
,
Zaręba D.
), s. 56-67
artykuł:
Antioxidant Activity of Coffee Infusions
(
Kończal M.
,
Zieliński R.
), s. 68-75
artykuł:
Wartość żywieniowa i prozdrowotna serwatki oraz jej wykorzystanie
(
Jasińska M.
,
Skryplonek K.
), s. 76-84
artykuł:
The Assessment of the Quality of Eggs from Battery Caged Hens and Organic Eggs
(
Śmiechowska M.
,
Podgórniak P.
), s. 85-98
artykuł:
Fatty Acids Profile of Sheep's and Goat's Milk Used in Production of Cheese Introduced as Innovative Products
(
Baran J.
,
Pieczonka W.
,
Pompa-Roborzyński M.
), s. 99-107
artykuł:
Quality Assessment of Apple Juices and Consumer Acceptance Thereof
(
Kudełka W.
,
Głuszek D.
), s. 108-116
artykuł:
Ocena jakości majeranku dostępnego na rynku lubelskim
(
Sosnowska B.
,
Sawczuk A.
,
Stój A.
,
Czernecki T.
,
Wlazły A.
), s. 117-125
artykuł:
Application of Creatine in Advanced Skin Care Cosmetics
(
Malinowska P.
), s. 126-133
artykuł:
Badanie właściwości szamponów na bazie łagodnych detergentów zawierających ekstrakt z truskawki
(
Olszańska M.
,
Sikora E.
,
Ogonowski J.
), s. 134-141
artykuł:
Antibacterial Activity of Selected Surfactants
(
Wieczorek D.
,
Gwiazdowska D.
,
Michocka K.
,
Kwaśniewska D.
,
Kluczyńska K.
), s. 142-149
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.