PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
6 (1999)
Tom
---
Numer
nr 1 (18)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (18)
artykuł:
Możliwości zwiększenia wartości technologicznej i odżywczej mleka
(
Grega T.
), s. 5-14
artykuł:
Wpływ frakcji nietriacyloglicerolowej na stabilność oksydatywną tłuszczu przeestryfikowanego chemicznie i enzymatycznie
(
Ledóchowska E.
,
Datta I.
), s. 15-24
artykuł:
Wpływ dodatku karagenu na teksturę kiełbasy parówkowej o zróżnicowanej zawartości wody i tłuszczu
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczyk M.
,
Oryl B.
), s. 25-37
artykuł:
Wpływ NaCl na właściwości reologiczne wybranych hydrokoloidów i ich mieszanin
(
Gustaw W.
,
Achremowicz B.
,
Mleko S.
), s. 38-48
artykuł:
Wpływ procesów fotodegradacji i biodegradacji na właściwości opakowaniowej folii z polietylenu
(
Szostak-Kotowa J.
,
Witalis J.
), s. 49-59
artykuł:
Preferencje konsumenckie cech jakości produktów mleczarskich w Polsce południowo-wschodniej
(
Świda J.
,
Sikora T.
), s. 60-69
artykuł:
Analiza finansowa przedsiębiorstw przemysłu spożywczego: mleczarskiego i cukrowniczego
(
Szybiga K.
,
Kaczkowski J.
), s. 70-80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.